Vestea buna este ca exista cateva trucuri ca sa te bronzezi asa cum iti doresti:

1. Exfoliaza-ti cu atentie pielea inainte de expunerea la solar, pentru a indeparta celulele moarte de la suprafata acesteia. Pielea uscata reflecta lumina si astfel procesul de bronzare este diminuat.

2. Hidrateaza-te cu regularitate, pielea este formata in proportie de 70% din apa iar in timpul expunerii la solaraceasta are tendinta sa se usuce.

3. Nu consuma alcool cand mergi sa te bronzezi, alcoolul deshidrateaza organismul si predispune pielea la arsuri.

4. De aparitia bronzului este responsabila o substanta din compozitia pielii numita melanina. Poti stimula productia de melanina cu ajutorul suplimentelor alimentare ( beta-caroten, vitaminele C şi E) dar si prin alegerea lotiunilor speciale pt bronzarea la solar.

5. Cremele hidratante sunt esentiale in procesul de bronzare pentru ca bronzarea usuca pielea. Daca bugetul tau e limitat, nu renunta la aplicarea unei lotiuni acceleratoare pentru ca e foarte important sa o folosesti, mai bine alege cea mai ieftina lotiune pentru a te bronza deoarece aceasta contine baza necesara pentru ati hidrata si proteja pielea.

6. Daca vrei sa obtii o bronzarea mai rapida si mai intensa, alege lotiuni care contin bronzanti sau intensificatori ai bronzului – vor avea mentionat pe ele un indicator al nr de bronzanti, de ex: 10X , 30X , 45X etc. Cu cat numarul de bronzanti este mai mare,cu atat mai rapid si mai intens va fi bronzul tau. Folosind o lotiune de bronzare se poate mari rezultatul bronzarii cu pana la 50%!

7. Daca te intrebi ce fac in plus lotiunile acceleratoare cele mai scumpe , acestea, pe langa faptul ca au in compozitie uleiuri, vitamine siminerale care ingrijesc suplimentar pielea, au ca efect mentinerea bronzului o perioada mai lunga de timp.

8. Daca ai folosit un accelerator de bronzare, este indicat sa faci dus dupa 4 ore deoarece crema are un efect prelungit iar culoarea se intensifica in timp.Daca nu ai folosit accelerator, poti sa faci dus dupa 2 ore de la bronzare.Evita sa faci dus cu apa fierbinte.

9. Aplica o lotiune speciala dupa bronzare Australian Gold imediat dupa dus. Are rolul de a hidrata, calma pielea si a fixa mai bine culoarea.

10. Nu folosi uleiuri sau creme SPF pt ca acestea impiedica bronzarea.

11. Misca-te in timpul bronzarii pentru ca bronzarea să fie cât mai uniformă și pentru a nu simti presiune la nivelul soldurilor sau umerilor, din cauza pozitiei.

12. Imediat dupa dus, exercitii fizice, sauna, piscina, nu ai voie la solar atata timp cat pielea continua sa transpire, pentru ca se reduce efectul bronzarii.

13. Pentru rezultate optime este recomandat sa alternezi cele doua tipuri de bronzare orizontala respectiv verticala.

14. Foloseste stickere pentru bronzare (acestea indica nivelul de bronzare si creeaza un tatuaj temporar dragut).

15. Picioarele se bronzeaza mai greu si de aceea e indicat sa folosesti o lotiune acceleratoare speciala pentru picioare, iti recomandam lotiunea Dark Legs de la Australian Gold.

Programare Solar