Masajul Lomi-Lomi este un masaj unic ce vine de la Huna, maestrii vindecatori din Hawaii, a caror credinta fundamentala este ca totul cauta armonie si totul cauta dragoste.

Lomi-Lomi, sau “bratele iubitoare”, este un masaj care lucreaza usor si in acelasi timp profund musculatura, prin miscari continue, care aluneca pe corp, ajutand oaspetele sa se relaxeze, sa se abandoneze si, pur si simplu, sa fie.
La nivel fizic, masajul Lomi-Lomi ajuta la eliminarea tensiunilor si a stresului, la ameliorarea circulatiei sanguine si limfatice si la eliminarea prealabila a toxinelor.

Practicienii folosesc mai ales antebratele pentru a masa, iar in SPA-urile din Hawaii tratamentul este adesea insotit de o baie de vapori si de un masaj cu sare hawaiiana.

Masajul Lomi-Lomi este recomandat pentru durerile de ceafa, de umeri si spate, problemele legate de stres, migrene, probleme circulatorii si respiratorii, insomnie, scaderea sistemului imunitar, depresie, traumatisme si lipsa de incredere in sine.

Cum functioneaza un masaj de relaxare LOMI-LOMI ?

Exista cateva carateristici ale masajului Lomi-Lomi. Miscarile sunt fluide si ample, asemenea unor valuri care se plimba pe corp. Un alt aspect al acestui masaj este faptul ca pot fi masate mai multe parti ale corpului in acelasi timp. Spre exemplu, un antebrat poate masa umarul, iar celalalt soldul.

Aceasta posibilitate ajuta pacientul sa se relaxeze complet pentru ca este foarte dificil pentru creier sa se concentreze in acelasi timp asupra a doua sectoare diferite.
Desi tehnica este importanta, nu exista un format definit, iar doua masaje nu sunt niciodata identice. Sunt miscari specifice ce detensioneaza, ce antreneaza corzi vibrationale si emotionale demult uitate…

Pasii de masaj:
1. Gomaj cu arome spa
2. Masaj exotic Lomi-Lomi specific hawaian
3. Stretching cu prosoape calde
5. Relaxare pe ritmurile fabuloase ale muzicii…

Tarif tratament Exotic Lomi-Lomi 90’ – 170 ron

Programare Tratamente