Ce este lipomassage-ul cu aparatul LPG CELLU M6 ALLIANCE ?

Lipomassage-ul cu aparatul LPG CELLU M6 ALLIANCE este singura tehnica de stimulare mecanica a pielii 100% naturala, non-invaziva, non-agresiva, care activeaza natural metabolismul celular, lucrand simultan pentru reducerea stratului de grasime si pentru tratarea pielii relaxate, in timp ce respecta complet ecologia pielii si a corpului.

Datorita capetelor specifice de tratament, garanteaza o mobilizare tisulara regulata, precisa si fara durere, chiar si pe zonele greu de atins, imposibil de tratat manual. Eficienta LPG CELLU M6 ALLIANCE este garantata de specialistii in infrumusetare si de vedete precum : Angelina Jolie, Jennifer Lopez, Matthew Mcconaughey, Beyonce sau Sylvester Stallone.

LPG CELLU M6 ALLIANCE este ultima tehnologie LPG, de 3 ori mai eficienta decat cea precedenta, cu rezultate imbunatatite si vizibile dupa numai 3 sedinte, respectand 100% pielea:
– elimina pana la 5,2 centimetri din talie
– reduce celulita cu pana la 67%
– ofera cu 71% mai multa fermitate pielii

Cum functioneaza lipomassage-ul cu aparatul LPG CELLU M6 ALLIANCE?

In urma diagnosticarii efectuate de terapeut si conform cu obiectivele urmarite de client se construieste un program de lucru cu aparatul LPG CELLU M6 ALLIANCE. Pentru fiecare sedinta se imbraca un costum alb, mulat, din bumbac subtire. Astfel, tratamentul este perfect igienic, uscat, confortabil si foarte placut.

O sedinta LPG CELLU M6 ALLIANCE pentru corp dureaza aproximativ 40 minute.

Tratament personalizat: se trateaza 1 pana la 8 zone a cate 10 min, 20 min, 30 min sau 40 min (zone: brate, spate, talie, abdomen, solduri, fese, coapse, coapse interioare, genunchi si gambe).
Nu uitati sa beti multe lichide – in general dar mai cu seama pe perioada tratamentului, pentru a usura eliminarea toxinelor evacuate din derm si hipoderm in urma tratamentului cu lipomassage.
Rezultate vizibile apar dupa aproximativ 3-12 sedinte. In functie de tipul de celulita se recomanda cel putin 12 sedinte care se vor face de 2-3 ori pe saptamana. Dupa obtinerea rezultatului dorit, sunt necesare tratamente de intretinere, unul sau doua pe luna.

Tratarea celulitei trebuie privita ca pe un mod de viata – similar cu ingrijirea parului sau a unghiilor – un lucru pe care trebuie sa-l facem din cind in cind pentru sanatatea noastra si pentru aspectul nostru.
Lipomassage-ul cu LPG CELLU M6 ALLIANCE nu este un tratament de slabire intensiva! Prin acest tratament, greutatea corporala nu scade cu mai mult de 1 – 3 kg, iar centimetrii care se pierd sunt rezultat al remodelarii corporale.

Pentru slabire intensiva este recomandata o alimentatie adecvatasi asocierea cu celelalte tratamente oferite de Bia Sun Studio .
Puteti ajunge la rezultate spectaculoase prin asocierea tratamentelor Bia Sun Studio!

Beneficii si rezultate LPG CELLU M6 ALLIANCE:

• Eliminarea tesuturilor adipoase (grasimea incapatanata)
• Eliminarea tuturor formelor de celulita
• Relaxare cutanata
• Remodelare corporala
• Retentie de apa (picioare grele)

La barbati lipomassage-ul este foarte eficient pentru solduri, abdomen, piept.
Modulele fiind adaptate morfologic, se pot trata acum si zone greu accesibile in trecut, cum ar fi tesutul fara fermitate si pielea lasata a bratelor, coapse intern, ,,banana”.

Contraindicatii lipomassage LPG :

• Cancer
• Infectii sau rani ale pielii, boli de piele
• Tratament indelungat cu corticoide, anti-coagulante
• Boli ale sangelui
• Orice dereglare inflamatorie progresiva
• Sarcina
• Flebita, varice, lipom, alunite, piercing – a se evita aceste zone
• Lipoaspiratie < 6 luni
• Diabet sau SIDA

Va prezentam in continuare imagini inainte si dupa efectuarea tratamentului lipomassage LPG:

tratamente remodelare corporala lipomasaj lpg 3

Tarife LPG CELLU M6 ALLIANCE:


Lpg Alliance 40’ – 170 ron/sedinta
Abonament 6 sedinte – 900 ron/pachet
Abonament 12 sedinte – 1620 ron/pachet
Tratament intretinere – 120 ron

VEZI OFERTELE

Programare Tratamente