I. LIVRARE PRIN FAN CURIER

In cazul in care doresti livrarea rapida prin curier, in sistem door-to-door, costul suplimentar este de 20 lei/comanda. Termenul estimativ de livrare este de 24 ore, de luni pana sambata, pentru toate localitatile de pe teritoriul Romaniei, in cazul in care ai plasat comanda anterior orei 15:00, respectiv de 48 ore daca ai plasat comanda ulterior orei 15:00. Astfel, in pagina fiecarui produs si in pagina cosului de cumparaturi, ti se prezinta data estimativa de livrare. In cazul in care doresti ca livrarea sa fie efectuata intr-o zi de sambata, este necesar sa selectezi aceasta optiune in pagina cosului de cumparaturi.

Aceasta metoda de livrare este compatibila cu plata ramburs, precum si cu plata online cu cardul bancar prin intermediul Netopia Payments.

In momentul in care coletul a fost expediat, vei primi un e-mail.

II. RIDICARE PERSONALA DIN SALON

In cazul in care doresti sa ridici personal coletul fara niciun cost suplimentar, te asteptam in termen de 24 ore din momentul plasarii comenzii, intr-unul din saloanele Bia Sun Cuza Voda sau Republicii, in timpul programului de lucru.

Aceasta metoda de livrare este compatibila cu plata online cu cardul bancar prin intermediul Netopia Payments.

In momentul in care coletul a fost trimis catre punctul de ridicare, vei primi un e-mail. Te rugam sa ne contactezi telefonic in ziua in care doresti sa ridici coletul.

III. PARTICULARITATI PLATA ONLINE CU CARDUL BANCAR

Plata online cu cardul bancar se efectueaza in conditii de maxima siguranta prin intermediul Netopia Payments si, in mod exclusiv, pe serverele acestui operator de plati. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise de catre Visa, Classic si Electron, si de catre Mastercard, inclusiv Maestro daca au cod CVV2 sau CVC2. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru aceasta metoda de plata, iar platile pot fi identificate pe extrasul tau de cont cu ajutorul prefixului „BIA SUN SERV SRL”. Indiferent de valuta pe care o ai in contul bancar, platile se vor face in RON, la cursul de schimb al bancii tale. Siguranta datelor tale bancare este garantata de faptul ca Netopia Payments nu stocheaza aceste date, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare.

Platile online efectuate cu cardul bancar nu sunt acceptate pentru a fi direct anulate. In vederea restituirii sumelor platite, se aplica prevederile politicii de retur si schimb.