Impachetarea la cald se realizeaza in termocuverta (patura termica cu 3 zone de reglare a temperaturii) si functioneaza pe principiul efectului de sauna uscata, care permite atat slabirea localizata cat si globala.

Temperaturile foarte ridicate (85ºC) din termocuverta duc la arderea extrem de rapida a tesutului adipos, cresterea semnificativa a metabolismului celular si pierderea rapida in centimetri. Procedeul este o alternativa la sauna si este recomandat persoanelor care nu suporta temperatura ridicata din sauna clasica.

Inainte de a incepe un tratament, este recomandata o sedinta de peeling corporal profesional.
In faza de atac, sunt necesare cate 2-3 impachetari/ saptamana.

Pentru mentinerea rezultatelor, se recomanda 1 sedinta/saptamana. In cazul impachetarilor ‘’la rece’’, se recomanda maxim 2 /saptamana.

La Bia Sun Studio puteti beneficia de impachetari anticelulitice cu diferite creme si biogeluri active, pe toata suprafata corpului sau pe anumite zone, strict localizate, in functie de rezultatele pe care le doriti.

Impachetarea anticelulitica cu alge micronizate Thalgo

Algele marine din componenta acestui tip de impachetari “topesc” grasimile si amelioreaza tonicitatea pielii. Aspectul de “coaja de portocala” dispare, pielea este uniformizata, neteda si luminoasa. Este excelenta pentru o scadere drastica in circumferinte.
Ingrediente active: alge marine bogate in oligoelemente si minerale cu excelente proprietati depurative, iod si cafeina cu efect de ardere a grasimilor.

Contraindicatii:

Sarcina, menstra, schimbari patologice, inflamatii, febra, tumori, hipertensiune, sensibilitate la caldura, varice, boli respiratorii si diabet.
Persoanele cu fragilitate capilara pot realiza impachetari « la rece » Fast Slim, sau toate impachetarile « la cald », dar executate la rece, nu la termocuverta, cu marirea timpului de tratament.

Tarife impachetari corporale la cald si peeling corporal:

 

Impachetari coprorale la cald 40’ – 175 ron/sedinta

Abonament 6 sedinte (160 ron/sed) – 960 ron/pachet

Abonament 12 sedinte ( 150 ron/sed) – 1800 ron/pachet


Peeling corporal lemon salt 20’ – 70 ron

VEZI OFERTELE

Programare Tratamente