Aparatele noastre de bronzare sunt marca Ergoline – numarul 1 in lume, garantia celor mai inalte standarde de calitate germana. Tehnologia inovatoare, designul futurist precum si constructia ireprosabila au contribuit la succesul mondial al marcii Ergoline. Ergonomia acestor aparate de bronzare iti va asigura un confort maxim si relaxare deplina in timpul sedintei de bronzare. Pentru siguranta si confortul tau iti garantam faptul ca aparatele Ergoline sunt verificate periodic si lampile UV sunt schimbate cu ultimele tendinte in domeniul bronzarii indoor.

Beneficiezi intotdeauna de consultanta de specialitate din partea echipei noastre. In functie de tipul de piele, te poti bronza intr-unul dintre cele opt aparate de bronzare, verticale si orizontale, disponibile in cele doua saloane ale noastre:

Bia Sun Cuza Voda

Ergoline Excellence IQ Intelligent Power

Tehnologia performanta de care dispune aparatul de bronzare orizontal Ergoline Excellence IQ combina oglinzile reflectorizante cu tuburile de care dispune aparatul, astfel incat bronzarea fetei ajunge la un nivel superior. Acest aparat este prevazut cu functia Inteligent Power care mentine la acelasi nivel puterea de bronzare a tuburilor pe intreaga perioada de functionare a acestora.

Dotari: este prevazut cu 51 tuburi de bronzare in zona corpului fiecare avand o putere de 160W,4 lampi in zona fetei cu o putere de 420W, 13 tuburi speciale pentru bronzarea umerilor si a gatului, placa ergonomica pentru corp, panou de comanda digital.

Pachet wellnes – aroma, briza, aer conditionat, sistem audio 3D Sound, ghid vocal in limba romana.

Ergoline Excellence 880 Smart Power

Acest aparat de bronzare orizontal Ergoline realizeaza un bronz uniform din cap pana in picioare.

Utilizatorul este rasfatat de modelul Smart Power care contine caracteristici de bronzare uniforma, pachet wellnes ( aqua fresh & aroma, aer conditionat), ghid vocal in limba romana, sistem audio 3D Sound, capacitate de reglare a climei in functie de necesitati, placa ergonomica pentru corp, panou de comanda digital.

Dotari: are 51 de tuburi de bronzare, fiecare avand o putere de 160W in zona corpului, 13 lampi speciale pentru bronzare umeri si gat si 4 lampi la care se poate varia puterea intre 260W si 520W pentru bronzarea fetei, este un aparat cu un sistem inteligent de reglare variabila a puterii lampilor.

Megasun Space 2000 Four Seasons

Acest aparat de bronzare vertical reprezinta cu adevarat performanta in bronzarea indoor.

Cu ajutorul design-ului si al tehnologiei folosite acest aparat de bronzare este in centrul atentiei!

Dotari: 50 de lampi de bronzare cu o putere de 180W, sistem ACS, sistem audio (mp3, ghid vocal in limba romana, sound-box, music vibration), panou de comanda digital.

Wellness pachet (aquafresh&aroma, ventilatie).

Wellness color – sistem de relaxare – patru culori.

Megasun Tower 200 Pure Energy

Atunci cand nu stii daca sa decida inima sau mintea trebuie sa decida amandoua pentru ca sigur vor decide in favoarea acestui aparat de bronzare vertical. Bucura-te de viata cu un bronz uniform din cap pana in picioare!

Dotari: Acest aparat puternic are 52 de lampi de bronzare cu o putere de 200W fiecare si cu o lungime de 2 m, sistem audio 3D Sound, ghid vocal in limba romana, panou de comanda digital.
Aparatul Megasun Tower 200 Pure Energy a fost creat pentru a fi vedeta.

Pachet wellness – aqua fresh, aroma, ventilatie.

Bia Sun Republicii

Ergoline Esprit 770 Dynamic Power

Aspectul extrem de modern al aparatului de bronzare orizontal Esprit 770 Dynamic Power este asigurat de designul Candy Orange. Aparatul dotat cu o placa ergonomica pentru corp Multi Relax prevazutacu suporturi reglabile atat pentru maini, cat si pentru picioare va invita sa experimentati o extraordinara sedinta de bronzare.

In tunelul de bronzare 48 de lampi cu ultraviolete precum si 4 sisteme ultraperformante destinate bronzului fetei alaturi de cele optionale de mare presiune destinate bronzului regiunii umerilor, asigura un bronz intensiv si uniform. Puteti beneficia si de IQ-Sensor pentru o UV-Power individualizata din cap pana in picioare. Sezutul lat Multi Relax, dotat cu suporturi reglabile atat pentru maini, cat si pentru picioare este extrem de confortabil.

Cu ajutorul pupitrului de comanda inovator, operarea solarului devine extrem de usoara. Tehnologia Climatronic mentine constanta temperatura dorita de dvs. pe parcusul intregii sedinte de bronzat. Functia Aqua Fresh & Aroma garanteaza o senzatie suplimentara de prospetime. Posibilitatea de a asculta muzica preferata cu ajutorul de sistemul de 3D-Sound cu Subwoofer, MP3-Dock-in precum si SD-Card-Slot.

Ergoline Lounge Turbo Power

Ergoline Lounge este singurul aparat vertical cu vestiar incorporat marca Ergoline. Acest aparat de bronzare vertical imbina confortul cuperformanta in bronzarea indoor.

Dotari: lampa decor exterioara, difuzor, ventilator mare cu reglaj de viteze, sunet Surround, 50 tuburi de bronzare de180W, vestiar incorporat, panou digital, placi acrilice, iluminare stand-by, interior spatios si comod, vestiar cu oglinda, scaun incorporat.

Programare Solar