In saloanele noastre va bronzati in conditii de maxima igiena. Aparatele sunt dezinfectate dupa fiecare client cu un dezinfectant special. Procedurile sunt respectate de fiecare data, astfel ca, la finalul fiecarei sedinte de bronzare se dezinfecteaza toate zonele care au venit in contact cu pielea clientului.

Dezinfectantul Tegee Sol folosit de catre saloanele noastre este un lichid concentrat de curatare si dezinfectare pentru sectorul medical, saloane de bronzare, body-building etc.
Produsul Tegee Sol este avizat de catre Ministerul Sanatatii – Comisia Nationala Pentru Produse Biocide. Aviz nr. 2502BIO/02/05/14.

Cabinele noastre de bronzare sunt dotate cu covorase speciale Ergoline, fabricate din PVC dur, rigid, non-poros si hidrofug, care descurajeaza bacteriile si ciupercile, pentru o igiena optima.

Cabinele noastre de bronzare sunt dotate cu ochelari speciali de protectie UV pentru bronzarea la solar, vizibilitate totala, aprobati de CE, testati in conformitate cu standardul DIN EN 170. Acesti ochelari speciali sunt dezinfectati cu dezinfectantul Tegge Sol dupa fiecare utilizare.

Ochelarii de unica folosinta Deflectors pentru bronzarea la solar sunt o alternativa convenabila(1 ron/ bucata) si igienica fata de ochelarii obisnuiti. Acestia sunt confortabili si usor de asamblat, nu lasa urme, reflecta lumina si caldura, vizibilitate clara, adeziv medical de calitate, marca CE, certificat conform EN 166, EN 170, EN 60335-2-27.

Norme de protectie Anti-Covid:

In saloanele noastre activitatea se desfasoara dupa urmatoarele reguli:
1. Accesul la serviciile noastre se realizeaza cu programare prealabila, astfel incat sa nu existe persoane in asteptare in interiorul incintei, asigurandu-se o suprafata minima de 4 mp pentru fiecare client si o distanta minima de 2 m intre oricare doua persoane apropiate, precum si solutii de dezinfectare a mainilor.
2. La efectuarea programarii, clientul va fi informat asupra faptului ca accesul in interiorul incintei se va realiza doar dupa verificarea temperaturii, care nu trebuie sa depaseasca 37,3°C, si sub rezerva absentei simptomelor virozelor respiratorii.
3. Personalul nostru poarta manusi si masca, iar dupa fiecare client se dezinfecteaza suprafetele de lucru cu dezinfectant special pentru suprafete Hexid.
4. Saloanele noastre va pun la dispozitie masti de protectie si dezinfectant pentru maini avizat virucid Hexid.

Programare Solar