Ai vrea sa poti sterge semnele de oboseala, cearcanele, ridurile fine si sa obtii un ten fara cusur in timp record? Bia Sun Studio iti prezinta mastile faciale peel-off CASMARA!

Casmara Cosmetics este marca prezenta in cele mai luxoase saloane de infrumusetare si centre SPA.Aceste mastile faciale plastifiante peel off sunt numarul unu in lume, unice, specialcolorate si spectaculoase, cu o textura fina si miros delicios.Mastile faciale Algae Peel Off CASMARA sunt realizate pe baza de extract din alge marine(algina) si ingrediente naturale, precum : ovaz, portocale, in, aloe, marar, seminte de mac, kiwi, ceai verde, goji, soia, etc.

Se aplica usor, acoperindu-se si zona ochilor si a buzelor si sunt: super hidratante, decongestive, vitaminizante, revitalizante, detoxifiante, emoliente, decongestive, anti-rid, calmante, retonifiante, anti-age, regenerante, cu cinci grade mai reci decat temperatura pielii si actioneaza in zonele cele mai delicate ale pielii.

Mastile Peel Off CASMARA sunt la monodoza (un plic de pudra si un plic de gel). Acest tip de produs ofera o modalitate mai practica si mai comoda care le permite specialistilor aplicarea si dozarea ideala pentru fiecare client in parte.

Este o modalitate totodata igienica, oferind toate garantiile necesare unei aplicari eficiente in orice moment, astfel incat fiecare dintre dumneavoastra sa va bucurati de calitatea acestora si bineinteles sa beneficiati din plin de clipe de rasfat si relaxare.

Beneficiu suplimentar :

Dupa indepartarea mastii plastifiante aceasta poate fi reaplicata acasa, a doua zi, beneficiind astfel,de inca un tratament facial fara costuri suplimentare!

Tarif tratament facial cu masti peel off Casmara:


Tratament facial cu masca peel-off Casmara – 120 ron
VEZI OFERTELE

Programare Tratamente