Ce este Presoterapia (drenajul limfatic) ?

Presoterapia inseamna masaj prin presiune, prin care se amelioreaza circulatia sanguina si limfatica, oferindu-se totodata beneficiile unui masaj realizat de mainile unui profesionist.

Aceasta metoda, care se face prin drenaj limfatic, foloseste o tehnologie avansata, atat pentru a trata vasele de sange si insuficienta sistemului limfatic, cat si pentru imbunatatirea urmatoarelor probleme: picioare umflate, picioare grele, eliminarea toxinelor, retinerea de apa.

Este un tratament exclusiv pentru detoxifiere, care prin eficienta drenajului limfatic, ajuta la eliminarea toxinelor naturale ale corpului. In timpul tratamentului de detoxifiere, tesutul este revitalizat si oxigenat, lucru care ajuta la subtierea si redefinirea picioarelor, abdomenului si bratelor iar pielea devine mult mai ferma.

Cum functioneaza Presoterapia ?

Tratamentul de presoterapie se aplica prin intermediul pantalonilor, prin maneci si prin brau. Procedeul incepe prin infasurarea pacientei intr-o folie subtire pentru a asigura igiena personala (pentru a se evita contactul direct cu pantalonii de presoterapie).

Un sistem de compresie controlat de computer umfla sectiunile individuale ale articolelor de imbracaminte, fortand toxinele si depozitele de grasime in sistemul circulator.
Acest lucru imbunatateste claritatea fluidului extra-celular si cresterea fluxului venos (fluxul de sange din zona inimii). Toxinele sunt apoi eliminate in mod natural de organism prin intermediul sistemului limfatic.

Efectele imediate sunt cele ale unui drenaj limfatic clasic, cu o scadere mica in centimetri (cel mult 2 cm) si iesirea la toaleta pentru eliminarea toxinelor. Despre efecte de lunga durata nu se poate vorbi, deoarece, doar singura, presoterapia nu va va ajuta sa slabiti. Insa, in combinatie cu impachetari, LPG, Ultratone si o alimentatie echilibrata poate avea efecte spectaculoase, combatand eficient si celulita.

Un tratament complet presupune 10 sedinte, efectuate cu regularitate cate 2-3 pe saptamana. Dupa care se va urma un tratament de intretinere, care consta intr-o sedinta sau doua pe saptamana.

Rezultate si beneficii ale Presoterapiei :

• Dupa multe studii de specialitate, presoterapia pneumatica intermitenta este cea mai eficienta metoda in tratamentul problemelor legate de sistemul limfatic
• Metoda foarte eficienta pentru detoxifierea corpului
• Ameliorarea celulitei ( “coaja de portocala” )
• Reducerea volumului (picioare, brate si tors)
• Reducerea edemelor inainte si dupa liposuctie
• Alinare pentru picioarele umflate si pentru durerea asociata cu insuficienta venoasa, cu obezitatea si cu statul in picioare prelungit
• Alinare pentru dureri musculare
• Tonifierea si netezirea pielii
• Accelerarea curentul limfatic si eliminarea rapida a rezidurilor toxice
• Intarirea sistemului imunitar natural prin stimularea ganglionilor limfatici
• Intensificarea curentului limfatic in organism
• Usurarea transportul acizilor grasi si a colesterolului

Contraindicatii :

La presoterapie nu exista contraindicatii. De exemplu, in cazul femeilor insarcinate, care nu pot folosi alte tratamente este foarte indicata presoterapia, evitandu-se insa zona abdominala.

Este recomandat ca acest tratament de presoterapie sa fie efectuat in paralel cu cel de Lipomassage sau Ultratone. Dupa o sedinta de LPG/Ultratone/Impachetare este indicat sa te relaxezi cu ajutorul uneia de presoterapie eliminandu-se astfel toxinele topite.

Acest tratament se poate combina si cu sportul pentru a va mentine silueta dobandita.
Pentru sportivi este recomandat pentru o relaxare sporita a muschilor si pentru alinarea oboselii musculare cauzate de activitati atletice intense si ajuta la refacerea in urma accidentelor sportive.

Tarife Presoterapie :


Presoterapie 45’ – 110 ron
Abonament 4 sedinte – 380 ron
Abonament 8 sedinte – 720 ron
Tratament intretinere – 85 ron/sedinta

VEZI OFERTELE

Programare Tratamente