Fata are multi muschi, fiind astfel una dintre cele mai stresate parti ale corpului. Pe langa stres, muschii fetei sunt solicitati si prin mimica, incruntari si grimase.

Aceste tensiuni se acumuleaza odata cu trecerea timpului, ducand la formarea ridurilor si pliurilor care ne fac sa parem mai batrane decat suntem.Fruntea creata, colturile gurii cazute, pleoapele lasate si pielea uscata si obosita sunt semne ale stresului si ale tensiunii faciale.

Masaj facial pentru prevenirea ridurilor

Din fericire, sunt multe moduriplacute si relaxante de a contracara cateva dintre aceste efecte, fara a recurge la chirurgia estetica sau la produse cosmetice exorbitant de scumpe. Printre aceste metode se numara si masajul facial, excercitiile de intindere si alte solutii simple si naturale.
Masajul facial este unul dintre cele mai apreciate masaje deoarece ne elibereaza de o mare parte din stresul acumulat de corpul nostru. Efectele masajului facial sunt imediate si extrem de vizibile.

Actiunea uleiurilor folosite in combinatie cu masajul si stimularea punctelor reflexogene are un efect rapid, redandu-i fetei vitalitatea, stalucirea si luminozitatea si imbunatatindu-i tonusul.

Efectele masajului facial

Repetat cu regularitate, masajul facial poate ajuta la incetinirea procesului de imbatranire, la tonifierea muschilor faciali si la ameliorarea aspectului general al pielii, prin stimularea circulatiei. Prin masaj, celulele pielii sunt mai
bine oxigenate, iar toxinele sunt eliminate. Pentru ca suprafata pielii gazduieste un numar mare de receptori nervosi, masajul facial este foarte eficient si pentru a-i transmite creierului semnale de destindere, fapt ce favorizeaza relaxarea intregului corp.

Masajul facial este unul dintre tratamentele spa extreme de agreabile la care apeleaza multe femei, dar si multi barbati. Daca nu ai timp sa beneficiezi de un masaj corporal, unul facial este o alegere buna, deoarece, desi dureaza putin (15 – 20 de minute), are un efect miraculos de intinerire.

Drenaj limfatic facial

Multi terapeuti sunt de parere ca durata este elementul cel mai important al masajului facial. Un terapeut poate masa timp de 20 de minute, concentrandu-se asupra punctelor reflexogene. Astfel masajul imbunatateste drenajul limfatic. Limfa este un lichid produs de glande, dar spre deosebire de sange, limfa nu beneficiaza de o pompa – inima, ci se bazeaza pe activitatea musculara pentru a se deplasa in interiorul corpului. Din cauza structurii osoase a fetei, limfa se poate bloca, antrenand o privire obosita si chiar pete pe fata. Toate aceste probleme pot fi eliminate cu ajutorul masajului facial.

Tarife masaj facial :


Masaj facial 15’ – 35 ron
Masaj facial 30’ – 55 ron

VEZI OFERTELE

Programare Tratamente