Impachetarile la rece sunt proceduri care au drept rezultat o eliminare a excesului de lichide si toxine, o slabire in circumferinte si in kilograme, cu puternice efecte anticelulitice, antivergeturi si chiar antirid.

Este recomandat persoanelor care nu pot apela la impachetarile la cald deoarece Fast-Slim presupune aplicarea, in zonele problematice, a unor benzi cu gel rece remineralizant.

Vinoterapia, care sta la baza impachetarilor Bruno Vassari, a fost creata special pentru a combina efectele benefice ale algelor marine cu cele ale polifenolilor din struguri. Proprietatile antioxidante ale strugurilor detoxifica corpul si pielea, combatand actiunea radicalilor liberi.

Cum functioneaza impachetarile la rece Fast Slim – BRUNO VASSARI?

Ca si la celelalte tipuri de impachetari „Bruno Vassari”, se incepe cu masarea zonei problematice cu „Il sale e l’uva”, amestecata cu „Massage Body Oil”. Excesul de peeling se indeparteaza cu o manusa umeda. Apoi se aplica „Thermo-activ cream” pana la intrarea completa in piele. Dupa aceea, se intind, pe zona tratata, mai multe bandaje elastice umezite cu o pasta din „Ederalis”. Zona se acopera cu un prosop pentru 30 de minute, dupa care se scot bandajele, se curata si se aplica „Intensive Firming Gel”.

Rezultatele se vad de la prima sedinta, in urma careia se pierd pana la 4 centimetri in talie si pana la 2 centimetri pe solduri. Sedintele de tratament trebuie sa aiba loc de 2 ori pe saptamana, timp de o luna si jumatate. O sedinta de tratament dureaza 50-60 de minute.Poate fi de executat ca 10 sedinte soc in cadrul unui tratament rapid de slabire.
Combinarea efectelor thermo cald-rece provoaca senzatia de frig.

Nu va speriati! Acesta este efectul normal al oricarui tratament cald-rece si are ca urmare compactarea tesutului (reducerea numarului de centimetri, in circumferinta) si arderea unui numar mare de calori.
Tratamentul trebuie intrerupt in cazul sensibilitatii la una dintre componentele produselor folosite.

Rezultatele si beneficiile impachetarilor la rece Fast Slim – BRUNO VASSARI:

• Reducerea excesului de grasime si celulita
• Decongestionarea tesutul adipos, amplificarea circulatia sanguina evitand astfel atrofia vaselor mici care cauzeaza depunerile de grasime
• Tratarea problemelor circulatorii si consecintelor lor (picioare obosite si aparitia celulitei)

Ederalis contine urmatoarele substante active:
Extract de alge marine si iedera: topeste tesutul adipos, accelerand eliminarea
Extract de hamamelis: calmant
Agent hipotermic: reduce temperatura corpului, astfel incat corpul reactioneaza activandu-si circulatia pentru a contrabalansa diferenta
Camfor: efect anti-inflamator si de stimulare a circulatiei sanguine

Acest tratament poate fi folosit pentru foarte multe probleme: anti-celulitic, probleme ale picioarelor, probleme circulatorii, varice venoase, slabire intensiva.

Contraindicatii :

• Boli cardiace, hipertensiune arteriala
• Femei insarcinate sau care alapteaza, menstruatie
• Ulcer varicos, boli de piele
• Persoane care au rani deschise sau operatii recente pana in 3 luni

TRATAMENTUL POATE FI FACUT SI DE CATRE PERSOANELE CU FRAGILITATE CAPILARA !

Tarife impachetari corporale la rece si peeling corporal:


Impachetari coprorale la rece Fast Slim 30’- 120 ron/sedinta
Abonament 6 sedinte – 660 ron
Abonament 10 sedinte – 1000 ron/pachet
Peeling corporal lemon salt 20’ – 70 ron
VEZI OFERTELE

Programare Tratamente